100% CASEIN 2 lb-908 gr. - NutriShop.mk
Кој има предност за користење на овој протеин и како се дозира? Секој бодибилдер или спортист кој е во потрага по врвен но бавно разградлив извор на протеини ќе имаат корист од казеин како извор на протеини. Обавезно следете ги инструкциите, обично 1 порција на ден (30 гр), посебно во вечерните часови. Причината за земање на казеин протеин во вечерните часови е бидејќи ноќта е најдолг период кога телото е без било какви извори на протеини и други хранливи материи, а со тоа кажуваме дека казеин протеинот има антикатаболички ефект во текот на ноќта. Исто така протеинот казеин е корисно да се земе во текот на денот, кога знаете дека подолг период нема да внесувате храна.
 " />
  • 4dncaseinbottles1
ПРОМОЦИЈА!

100% CASEIN 2 lb-908 gr.

1,700.00 ден. 1,280.00 ден.Брза Испорака по Карго. Плаќање при приемот на пратката.

• Овозможува ослободување на млечната киселина од мускулите.
• Формула збогатена со Leucine за побрзо зголемување на мускулното ткиво.
• 100% Micellar casein кој помага при анаболични и анти-катаболични реакции.