100% WHEY ECONO 1800GR - NutriShop.mk
  • uns_-_econo_-_1800g_i34855_d650x650-462×392
ПРОМОЦИЈА!

100% WHEY ECONO 1800GR

2,190.00 ден. 1,890.00 ден.Брза Испорака по Карго. Плаќање при приемот на пратката.

Висококвалитетен концентриран протеин од Сурутка, со висок процент на чистота, брза растворливост и незаменлив вкус…