100% WHEY PROTEIN WHEY PHASE 4.5кг - NutriShop.mk
Како додаток во исхрана производот се користи на следниов начин: Измешајте 1-2 лажици WHEY PHASE™ (зависно од вашите потреби за протеин) во 125-175 мл вода. За поголема густина и вкус ме да го измешате во млеко. Зголемете ја или намалете ја количината на течност според вашите желби за густина и вкус. Консумирајте еднаш или два пати дневно зависно од вашите лични потреби за протеин. WHEY PHASE™ е идеален да се консумира веднаш по вежбањето, наутро после будењето или во било кое време кога ќе сакате да го зголемите нивото на внесување на квалитетен протеин. Консумирајте го веднаш по подготовката. Може да дојде до зголемување на тежината. Производот е наменет за возрасни како додаток во исхраната. Чувајте го надвор од дофат на деца. Не ја надминувајте препорачаната дневна доза. Додатоците во исхраната не треба да се користат како замена за разновидна и балансирана исхрана. Се препорачува разновидна и балансирана исхрана и здрав начин на живот. Напомена:Производот е наменет за употреба при интезивен мускулен напор,посебно за спортисти, кои се стремат кон развивање на мускулната маса и имаат потреба од поголема енергија. Алергенски предупредувања: Содржи траги на млеко. Направено во фабрика каде што се обработуваат и јајца, соја, кикирики, ореви, риба, ракови и пченични производи. ЧУВАЈТЕ ГО ПОДАЛЕКУ ОД ДОФАТ НА ДЕЦА. Чувајте го на 15-30 С. Чувајте го подалеку од топлина, светлина и влага. Не го купувајте ако е отворено. Консултирајте се со вашиот лекар пред консумирање на овој или било кој друг додаток за исхрана.
 " />
  • wheyphase-bag
ПРОМОЦИЈА!

100% WHEY PROTEIN WHEY PHASE 4.5кг

4,500.00 ден. 3,380.00 ден.Брза Испорака по Карго. Плаќање при приемот на пратката.