AMIX Micellar Casein 1000 gr - NutriShop.mk
Растворете 2 дози Amix™ Micellar Casein во 250 – 300 ml ладна вода или млеко со ниска масленост. Користете блендер или шејкер, мешајте 30 секунди. Препорачливо е да се зема пред спиење. За прилагодување на вкусот и блажината на напитокот, додајте повеќе или помалку вода при подготовката.
 " />
  • micellar_casein_1000g

AMIX Micellar Casein 1000 gr

1,890.00 ден.Брза Испорака по Карго. Плаќање при приемот на пратката.

Главни Придобивки од АМИХ мицелар казеин: Поттикнува мускулна маса и заголемување на мускулната сила Поттикнува развивање на чист мускул Ја штити мускулната маса од распаѓање Помага во закрепнувањето Постепена апсорпција на протеини