Beta-Alanine Xplode 420g - NutriShop.mk Препорачана употреба: 1 порција дневно пред тренинг - во зависност од телесната тежина се препорачуваат следните дозирања:

под 70 кг - 1 порција од 3 гр измешајте ја со 80 мл вода

70 - 85 кг - 1 порција од 6 гр измешајте ја со 160 мл вода

над 85 кг - 1 порција од 9 гр измешајте ја со 240 мл вода

Консумирајте го напитокот непосредно по подготовката. Зголемување на телесната тежина може да се случи.

Не е погоден за деца и млади лица. Да не се надминува препорачаната дневна доза. Додатоците во исхраната не треба да се користат како замена за разновидна и балансирана исхрана. Разновидна и балансирана исхрана и здрав начин на живот се препорачува. Надмиување на најекстремните граници за тренинг благодарение на витамин Б6, кој придонесува за намалување на заморот.

Предупредување: Производот не треба да се користи во текот на бременост, доење и од лица кои се преосетливи на некоја од состојките на производот. Чувајте го подалеку од дофат на деца.

" />
  • BetaAlanineXplode420g-360×360

Beta-Alanine Xplode 420g

1,300.00 ден.Брза Испорака по Карго. Плаќање при приемот на пратката.