CARBO-NOX 1000g - NutriShop.mk
Препорачана употреба: Земете 2-4 порции дневно, во зависност од фреквенцијата и интензитетот на тренингот и телесната тежина. Додадете 1 дел (50 гр = 1 мерица) во 100мл вода, испијте на подготовката приближно 30 мин. пред или веднаш после тренинг. Не е погоден за дијабетичари. 
 " />
  • carbonox-1000g

CARBO-NOX 1000g

490.00 ден.Брза Испорака по Карго. Плаќање при приемот на пратката.

ИЗВОР НА НАЈКВАЛИТЕТНИ ЈАГЛЕНОХИДРАТИ !!!
– Малтодекстрин, гликоза и иновативна изомалтулоза со продолжено ослободување
– Збогатен со Вит.(Б1, Б2, Б3, Б5, Б6, Б7, Б12, Ц)
– Минерали (железо, манган, јод)
– Л-АРГИНИН – супстрат за синтеза на азотен оксид (NO)