Chitosan + Chromium 30caps - NutriShop.mk Земете по 1 капсула 3 пати на ден, приближно 20 минути пред јадење, со пиење на големи количини вода (мин. 1 чаша вода).

ЗабелешкаПроизводот се препорачува за возрасни, како додаток во исхраната. Не ја надминувајте препорачаната дневна доза. Додатоците во исхраната не треба да се користат како замена за разновидна и балансирана исхрана. Разновидна и балансирана исхрана и здрав начин на живот се препорачува. Чувајте го подалеку од дофат на деца.

" />
  • ChitosanChromiumcaps-360×360
Sold Out

Chitosan + Chromium 30caps

350.00 ден.


Out of stock


Брза Испорака по Карго. Плаќање при приемот на пратката.