CLA Professional 60caps - NutriShop.mk Препорачана употреба: Земете 2 капсули CLA Professional 3 пати на ден (вкупно 6 капсули) во текот на денот, со три главни оброци.

Внимание: Препорачаната дневна доза не смее да биде надмината. Да не се користи како замена за разновидна и балансирана исхрана. Чувајте го подалеку од топлина, влага, сонце и надвор од дофатот на мали деца

" />
  • CLAProfessional60caps-360×360
Sold Out

CLA Professional 60caps

550.00 ден.


Out of stock


Брза Испорака по Карго. Плаќање при приемот на пратката.