CREATINE MONOHYDRATE POWDER 250гр - NutriShop.mk
Препорачана доза: Земете  3-5 грама со 150-200мл вода, дневно за време или пред тренинг или натпревар. Може да дојде до зголемување на телесната тежина. Не се препорачува за деца и млади лица. Услови за чување: Да се чува на суво место, на собна температура и убаво спакувано. Чувајте го подалеку од дофат на деца.   Производот е наменет за возрасни како додаток во исхраната. Чувајте го надвор од дофат на деца. Не ја надминувајте препорачаната дневна доза. Додатоците во исхраната не треба да се користат како замена за разновидна и балансирана исхрана. Се препорачува разновидна и балансирана исхрана и здрав начин на живот. Предупредување: Не е погоден за деца и млади лица. Да се чува надвор од дофат на деца. Препорачана е разновидна и балансирана исхрана и здрав начин на живот.
" />
  • creatine-monohydrate-powder-550

CREATINE MONOHYDRATE POWDER 250гр

490.00 ден.Брза Испорака по Карго. Плаќање при приемот на пратката.