FISH OIL OMEGA 3, 90 ТАБЛЕТИ - NutriShop.mk
Консумирајте 1 капсула дневно со оброци. Препорачана дневна доза: 1 капсула дневно. Производот е наменет за возрасни како додаток во исхраната. Чувајте го надвор од дофат на деца. Не ја надминувајте препорачаната дневна доза. Додатоците во исхраната не треба да се користат како замена за разновидна и балансирана исхрана. Се препорачува разновидна и балансирана исхрана и здрав начин на живот. Овој производ не е наменет за дијагноза, лечење или спречување на некоја болест. Доколку консумирате лекови или имате некоја болест, ве молиме консултирајте се со вашиот лекар пред употреба на овој производ.
 " />
  • OMEGA-3

FISH OIL OMEGA 3, 90 ТАБЛЕТИ

600.00 ден.Брза Испорака по Карго. Плаќање при приемот на пратката.