Ironmaxx Protein 90 2350 gr - NutriShop.mk
  • protein_90_slika
ПРОМОЦИЈА!

Ironmaxx Protein 90 2350 gr

2,400.00 ден. 2,100.00 ден.Брза Испорака по Карго. Плаќање при приемот на пратката.

Предноста на Protein 90 споредбено со другите протеини – непобедлив вкус – ефективна подготовка во вода – Брзо-апсорбирачки – Одлична зделка! (сооднос цена/квалитет) – Без подуеност и несакани ефекти врз стомакот – Богат со есенцијални амино киселини ( BCAA & Glutamine) – Ниска содржина на масти и јагленохидрати – 9 различни одлични видови на протеин