L-GLUTAMINE PURE 500гр - NutriShop.mk
Еднаш дневно растворете 5 гр Л-глутамин во најмалку 100 мл вода и испијте го.
 " />
  • ultra_glutamine_500

L-GLUTAMINE PURE 500гр

990.00 ден.Брза Испорака по Карго. Плаќање при приемот на пратката.