L-CARNITINE MEGA CAPS 30 ТАБЛЕТИ - NutriShop.mk
Земете 1 капсула дневно помеѓу оброците , пиејќи вода. Производот е наменет за возрасни како додаток во исхраната. Не ја надминувајте препорачаната дневна доза. Додатоците во исхраната не треба да бидат замена за разновидна и балансирана исхрана. Се препорачува разновидна и балансирана исхрана и здрав начин на живот.Да се чува подалеку од дофат на деца. Услови на чување: Да се чува на суво место, на собна температура и убаво спакувано. Да се чува подалеку од дофат на деца.
 " />
  • 1500025354

L-CARNITINE MEGA CAPS 30 ТАБЛЕТИ

590.00 ден.Брза Испорака по Карго. Плаќање при приемот на пратката.