Musclemino stage 2 - NutriShop.mk

Препорачаната дневна доза: Конзумирајте ги таблетите веднаш после тренингот.

Дозата зависи од телесната тежина:

- до 80 килограми - 5 таблети

- над 80 кг - 8 таблети

Да не се надминува препорачаната дневна доза. Додатоците во исхраната не треба да се користат како замена за разновидна и балансирана исхрана.

Разновидна и балансирана исхрана и здрав начин на живот се препорачува. Да се чува подалеку од дофат на деца.

Производот е наменет за физички активни луѓе и спортисти - аматери и професионалци. Целта на користење на Musclemino ™ Фаза 2 е за брза и ефикасна регенерација на мускулните протеини оштетени за време на физички напор.

 " />
  • musclemino-stage-2-png
ПРОМОЦИЈА!

Musclemino stage 2

1,790.00 ден. 990.00 ден.Брза Испорака по Карго. Плаќање при приемот на пратката.