OMEGA 3 PROFESSIONAL 60caps - NutriShop.mk Препорачана доза: Како додаток во исхраната, земете 1 капсула дневно со оброк и вода.

Предупредување: препорачаната дневна доза не смее да биде надмината. Да не се користи како замена за избалансирана исхрана. Чувајте го заштитено од топлина, влага, сонце и подалеку од дофатот на мали деца.

" />
  • Omega 3 Professional-360×360

OMEGA 3 PROFESSIONAL 60caps

350.00 ден.Брза Испорака по Карго. Плаќање при приемот на пратката.