SUPER CARNITINE 3000 - NutriShop.mk
Испијте половина или една ампула дневно, во зависносто од потребата и типот на тренинг. Идеално време е 20 минути пред тренинг. Протресете пред употреба! Напомена: Додатоци во исхраната не се наменети за замена на урамнотежена и разновидна исхрана, се прикажани само заради дополнување на внесот на хранливи материи за правилен начин на исхрана. Не треба да се користат ниту за лекување, спречување, дијагностицирање или лекување на било која болест.
 " />
  • l-carnitine-3000

SUPER CARNITINE 3000

70.00 ден.Брза Испорака по Карго. Плаќање при приемот на пратката.