Thai sprej Namman Muay 20 ml - NutriShop.mk
Масирајте директно на мускулите и мускулните групи кои биле изложени на тежок физички напор. За да се намали помодреноста, измешајте Namman Muay во топла вода и плакнете ги областите кои боле изложени на удар или слично. Пред тренинг: Со масирање на мускулите со Namman Muay пред тренинг ќе: - Ги отворите крвните садови, со што се зголемува нивото на кислород еластична на специфичните области - Се овозможи полесно дишење - Делува како лесна анестезија на локално применетите области - Ги опушти мускулите (помалку повреди за време на физичкиот напор) - Овозможи поголема флексибилност (мускулите ги загрева побрзо) - Го намали притисокот врз зглобовите (опуштени мускули им овозможува на зглобовите да работат подолго без проблеми) После тренинг: Со применување на мускулите или на области кои би можеле да помодрат Namman Muay ќе: - Го зголеми протокот на крв во применетата област (повеќе крв - повеќе кислород - побрзо опоравување) - На дишните патишта (подобро функционирање на белите дробови што значи повеќе кислород ќе може да се апсорбира од страна на крвта) - Ја ослободи благата болка и болката како резултат на претренираност Цел: Тоа помага со болката во мускулите, проблеми предизвикани од воспаление на зглобовите, истегнувања, контузии, дислокација, нагмечувања. Предупредување: Само за надворешна употреба. Не го нанесувајте околу и на очите и околу устата. Маслото не треба да се нанесува на инфицирана и оштетена кожа. Доколку нанесете од малсото на очите, плакнете со вода.
" />
  • ThaisprejNammanMuay20ml-360×360

Thai sprej Namman Muay 20 ml

250.00 ден.Брза Испорака по Карго. Плаќање при приемот на пратката.