THERM LINE CELLU FAST 250 ml - NutriShop.mk
  • link-slika

THERM LINE CELLU FAST 250 ml

690.00 ден.Брза Испорака по Карго. Плаќање при приемот на пратката.

Производот е наменет за возрасни, кои сакаат да ја намалат телесната тежина и целулитот. Компониран за да го забрзаат одстранувањето на постоечките и да го спречат формирањето на новите масни клетки, да ја подобрат еластичноста на кожата и да ја затегнат.