TRIBUSTERON 90, 120 ТАБЛЕТИ - NutriShop.mk Земајте 1-2 капсула дневно, најдобро на празен стомак, или во спротивно во консултација со вашиот нутриционист или доктор. Производот е наменет за возрасни како додаток во исхраната. Не ја надминувајте препорачаната дневна доза. Додатоците во исхраната не треба да се користат како замена за разновидна и балансирана исхрана. Се препорачува разновидна и балансирана исхрана и здрав начин на живот.Чувајте го подалеку од дофат на деца" />
  • TRIBUSTERON

TRIBUSTERON 90, 120 ТАБЛЕТИ

1,400.00 ден.Брза Испорака по Карго. Плаќање при приемот на пратката.