VITAMIN PLUS 30 ТАБЛЕТИ - NutriShop.mk после главниот оброк. Не ја надминувајте препорачаната дневна доза. Додатоците во исхраната не треба да бидат замена за разновидна и балансирана исхрана. Се препорачува разновидна и балансирана исхрана и здрав начин на живот.Да се чува подалеку од дофат на деца. Услови на чување: Да се чува на суво место, на собна температура и убаво спакувано. Да се чува подалеку од дофат на деца." />
  • vita_plus

VITAMIN PLUS 30 ТАБЛЕТИ

350.00 ден.Брза Испорака по Карго. Плаќање при приемот на пратката.