ZMA CINK MAGNEZIUM B6, 15 ТАБЛЕТИ - NutriShop.mk Препорачана употреба:

Мажи: 3 капсули дневно, жени: 2 капсули дневно, 30-60 минути пред спиење. За најдобри резултати, да се избегне конзумирањето на храна или додатоци кои содржат високи количини на калциум. Не ја надминувајте препорачаната дневна доза.

Напомена:

Додатоците во исхраната не треба да се користат како замена за разновидна и балансирана исхрана. Разновидна и балансирана исхрана и здрав начин на живот се препорачува. Чувајте го подалеку од дофат на деца. Во случај на бубрежни болести, бременост или доење, консултација со вашиот лекар е препорачливо.

" />
  • 1427959208

ZMA CINK MAGNEZIUM B6, 15 ТАБЛЕТИ

200.00 ден.Брза Испорака по Карго. Плаќање при приемот на пратката.